Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Fehéren, feketén

2013. 10. 29.

Pécsi rangadó következik. Komlón.
Egy különleges párharc első felvonása.
Egy párharcé, amely az elmúlt bajnoki évad legnagyobb nézőszámait hozta.
PINKK vs PEAC. Újra.
Az elmúlt szezonban hat alkalommal találkozott a két csapat egymással, s a győzelmek tekintetében 4-2 arányban a PEAC bizonyult jobbnak. A rájátszásban aratott két PINKK győzelem azonban azt jelentette, hogy a bajnokságban Iványi Dalma csapata küzdhetett tovább dobogós helyezésért, amely végül bronzérmet eredményezett.
A nyáron aztán megindult a jövés-menés és mindkét együttes jelentős átalakuláson ment keresztül. A két csapat szurkolói az új csapatuk erősségét próbálják felmérni, amely hét forduló után sem könnyű feladat. 4 győzelem, 3 vereség a serpenyőben. Mik az előjelek a rangadóra? A PINKK remek mérkőzéseket vívott az Euroligás ellenfelekkel és kisebb meglepetésre vereséget szenvedett hazai pályán a Diósgyőrtől. A PEAC nem fejtett ki nagy ellenállást a kassai és a soproni csapat ellen, a többi mérkőzésen azonban nem botlott.
Telt ház és pokoli hangulat várja majd a csapatokat. Hogy melyik csapat tart előrébb a csapatépítésben jelenleg? Egy vérbeli rangadó után feketén-fehéren eldől a kérdés. Bízunk benne, hogy szurkolóink fergeteges biztatása kellően feltüzeli a lányainkat és egy sikeres estével köszörüljük ki a Diósgyőr elleni csorbát és gyarapítjuk győzelmeink számát.
Ne feledd, holnap este 19.00 órakor dobják fel a labdát a komlói Sportközpontban!
Téged is várunk a mérkőzésre!
Fehéren, feketén.