Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Jön a Diósgyőr!

2013. 10. 19.

Roberto Hernández tavaly ezzel a meccsel kezdte meg edzői munkáját a PINKK-nél, és ezzel is fejezte be egy bronzmeccsen. Az első győzelemmel egy új irányba indította a csapatát, az utolsó meccsen pedig egy szép eredménnyel zárta a szezont. Azóta sok élmény ért minket, sok minden változott. Egy azonban biztos, most is nagy csatára van kilátás.
A Diósgyőr a tavalyi szezon végétől az új tulajdonossal biztosabb alapra építkezhet. Nagy reményekkel készültek a bajnoki rajtra. Az első két meccsük jól a második kettő rosszul sikerült. Egészében nézve mégsem sikerült valóra váltani elképzelésüket. Azonban ez ne tévesszen meg senkit sem. Ez a meccs sem lesz kisasszony-, és főleg futball. Az eddigi, szlovák csapatok elleni vereségeik nem számítanak majd a magyar bajnokság sorrendjébe. A héten a DVTK szabadnapos volt. így már egy hete csak a hétvégi mérkőzésre készülhettek. A céljukat a folyamatos koncentrált és egyenletesen eredményes játékkal szeretnék elérni. Egy sikeresen megvívott meccsel jelentős előnyt tudnának szerezni a magyar riválisok előtt. Az előző bajnoki szezon legeredményesebb játékosa az amerikai Raven Brittainey idén is nagyon ponterősen kezdett, a magyar bajnokságra vonatkoztatva a második legjobb pontátlagot dobja; meccsenként 16-ot. A többi idegenlégiósuk sem marad el sokkal Sverrisdottir Helena, Tobin Rebecca, Jansone Liene is 10 pontnál jobban átlagolt eddig. Magyarok közül a szintén új igazolás Bálint Réka a legeredményesebb, de kissé elmarad a külföldiektől.
A PINKK Pécsi 424 az eddigi meccsein olyan teljesítményt nyújtott, amit csak a legoptimistább szurkolók képzeltek el. A három Euroligás csapatot nagyon nagy csatára kényszerítették. A Sopron elleni idegenbeli győzelem, és Iványi Dalma meccszárása még ma is „remegés, ájulás, szívroham” + „libabőr”! A Zágráb elleni mérkőzés sok jó momentumot hozott, de tény, hogy a PINKK-nél is szükséges a koncentrált és egyenletes teljesítmény az egész meccs folyamán. Hullámvölgyek vannak, de az egyenletes teljesítmény első jelei már láthatóak: a csapat minden pályára lépő játékosa eredményesen célozza meg a gyűrűt.
Hazai pályán kezdhetjük újra győzelmi sorozatunk építését. Igazi erőpróba következik, mely után a szezonra vonatkozóan sok kérdésre választ kaphatunk.
Ahhoz, hogy ezek a válaszok kedvezőek legyenek a PINKK-Pécsi 424 csapatának, szükséges a megfelelő szurkolói támogatás. Várunk minden lelkes támogatót. Vasárnap 18:00 Komló.