Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Ma este a CEKK vendégeként lép pályára a PINKK

2013. 10. 11.

A győri csapat buszbalesetét követően a ceglédi együttes vállalta a szereplést a Közép-európai Ligában. A vendéglátók még nyeretlenek a sorozatban, az eddigi lejátszott két mérkőzésükön megszorítani sem tudták ellenfeleiket. A korábbi években a ceglédi együttes jellemzően saját utánpótlás bázisára támaszkodva légiósok nélkül szerepelt a magyar bajnokságban.
Az idei szezonban már új edzővel készült a hazai csapat, Arkadiusz Koniecki személyében egy tapasztalt lengyel szakembert ültettek a kispadra. A Közép-európai Ligában való szereplés miatt szükséges volt megerősíteni a keretet, így a ceglédiek soraiban láthatjuk a lengyel válogatott Agnieszka Skobelt és az amerikai center Daphnee Friesont. A bajnokság későbbi szakaszában, a decemberben esedékes komlói mérkőzésen már egy régi ismerős is pályára léphet Daliborka Vilipic személyében.
A ma esti mérkőzésen a fentiek ellenére a pécsi lányok számára csak a győzelem az elfogadható eredmény. Bízunk benne, hogy a jövő heti zágrábi vendégszereplésre való felkészülést is segíti majd a találkozó.