Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

A Good Angels Kosice, a Közép-európai Liga győztes, szlovák bajnok lesz a PINKK Pécsi 424 vendége szombaton, Komlón, este hattól

2013. 09. 26.

Lehet, hogy a szezon legerősebb csapatának vendégszereplésével kezdi el a bajnoki küzdelmeket a PINKK. A kassai csapat tavaly az Euroligában is remekelt, a nyolcas döntő résztvevőjeként a negyedik helyet szerezték meg. A csapat a nyári szünetben átalakult, a korábbi pécsi közönség kedvenc Allie Quigley is másik csapatot választott erre a szezonra.
A kassaiak célja nem lehet más, mint megismételni a tavalyi álomszerű szezont. A keretet az előzetesen tervezettnél jobban együtt tudták tartani, de még sokat kell várnia Maros Kovacik-nak, hogy a legjobb összeállításában láthassa csapatát. Plenette Pierson és Farhiya Abdi ugyanis WNBA kötelezettségek miatt október elején érkezik. Az eddigi felkészülési mérkőzéseken Krivacevic Tijana remekelt, aki többször átlépte a 20 pontot.
Az évadnyitóra Sió Kupa győzelemmel és a magyar bajnoki címvédő elleni sikerrel hangolódott a PINKK. A tavalyi bronzérmes pécsi lányok jelentős átalakuláson mentek keresztül, de a felkészülési mérkőzéseken mutatott játék alapján nem lehetetlen küldetés térdre kényszeríteni a kassai csapatot.
Ehhez biztosan szükség van hangorkánra. A szereplők és a rajongóik biztosítják a remek hangulatot; a szükséges kis pluszt lehet, hogy Te és a barátaid hozzátok. Gyertek! Várunk. Hajrá PINKK Pécsi 424!